O nama

„KAĆA LAZAREVIĆ NEKRETNINE“ d.o.o. je novoosnovana agencija sa devet licenciranih agenta koja se bavi stručnim poslovima u prometu i zakupu nepokretnosti a sve u skladu sa Zakonom o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti.

Naša agencija zaključuje i ekskluzivne ugovore o prometu i zakupu nepokretnosti, sa klijentima po preporuci, bez oglašavanja i uz potunu diskreciju.

Pored prometa nepokretnosti bavimo se i vrlo uspešno posredovanjem kod zakupa lokala, poslovnih zgrada, stanova i poslovnih prostora.

Posredujemo kod prodaje i zakupa lokala iz Restitucije.

Procene tržišne vrednosti nepokretnosti radimo za veći broj vodećih banaka uz saradnju sa sudskim veštacima iz oblasti građevinarstva, arhitekture, mašinstva, ekonomije i elektro struke, i to za:

1. Komercijalnu banku ad Beograd

2. Raiffeisen banku Srbije

3. Banca Intesu ad Beograd

4. Erste bankom ad Novi sad

5. AIK bankom ad Beograd

6. Bankom Poštanska štedionica ad Beograd

7. Revizoskom kućom MDM

8. CREDIT AGRICOLE banka Srbija

9. JUBANKA A.D.

Kaca Lazarevic diplomirani pravnik

Kaca Lazarevic diplomirani pravnik

Kaća Lazarević, diplomirani pravnik, i bivši suvlasnik agencije „ALKA“, po kojoj je i nazvana agencija radi uspešno posao posredovanja u prometu i zakupu nepokretnosti već 28 godina i poznata je na našem tržištu nekretnina kao i u širem regionu.

Telefon: +381 63 247 314

 licencirani
LICENCIRANI AGENT PRODAJE.

 

Osnivač i direktor agencije

Ana Marasović, osnivač i direktor agencije „KAĆA LAZAREVIĆ NEKRETNINE“, bavi se poslovima kupoprodaje i zakupa nepokretnosti 18 godina i radila je ovaj posao do trenutka osnivanja svoje firme.

 Telefon: +381 65 280 37 60

 licencirani
Licencirani agent prodaje, i to za:

 

Dokumentacija