Skadarska
Skadarska, Beograd

Stan (Prodaja)·289.000€

Detalji

Nalazi se na I spratu zgrade iz 1923 god, na tromedji Skadarska, Strahinića Bana i Cara Dušana, prekoputa spomen Sebilj česme, na dnu pešačke zone Skadarlija.

Stan je po principu otvorenog prostora sa zasebnim balkonom, ulaz (ugradni cipelarnik), savremeno opremljenu kuhinju, trpezariju i prostran dnevni boravak sa kaminom, garderober, veliko kupatilo sa hidromasažnom kadom, tušem, wc i bide, umivaonik. Spavaća soba sa velikim duplim krevetom, poseduje takodje zaseban balkon sa pogledom na pešački deo ulice Strahinića Bana. Stan je priključen na centralno grejanje, klimatizovan, Novi alu/drvo prozori, elektro roletne na balkonskim vratima, LED rasveta, alarm, Internet do 300 Mb, kablovska TV i 2 telefona, termo/zvučna izolacija, bezbedonosna ulazna vrata. Stan je na par minuta šetnje udaljen od Trga Republike, Bajlonijeva pijaca preko puta ulice, i na samom početku boemske četvrti Skadarlija.

Stan je u pešačkoj zoni, u neposrednoj blizini postoji javni parking na ulici, ili zakup parking mesta u Zetskoj ulici ili u Strahinića Bana.

Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja.

Dodatne Informacije

  • Nekretnine: 1/3 sprat

Opcije

Lokacija

KontaktSlične nekretnine (11)